tisdag 6 augusti 2013

Recension: Benefit They're Real Mascara

Innan jag köpte produkten hade jag via youtubebloggare fått höra strålande kritik. Många ansåg att Benefit They're Real Mascara var den bästa mascaran de någonsin hade testat. Så när jag såg förpackningen i den nyöppnade Sephora-butiken i Stockholm var steget inte långt mot kassan.
Produkten utlovar volym och längd, samt en lösögonfranseffekt. They're Real har också en unik borste som gör att man kan hålla borsten vertikalt för att ge enskilda fransar extra volym.


Jag tycker att mascaran gav ett oerhört bra resultat! De första gångerna tyckte jag inte alls om den dock eftersom formulan kändes lite för 'blöt', men efter några användningar har den torkat lite och är mycket lättare att jobba med. Hållbarheten är också ett stort plus då den inte smular eller rinner under dagen - inte ens i starkt solsken. Det tar lite tid att få bort all mascara på kvällen.

Det går att bygga på mascaran med flera lager för mer dramatisk effekt som passar perfekt till utekvällar, men personligen brukar ett lager få räcka av They're Real. Med andra mascaror behöver jag två, eller ibland tre, lager för samma reultat.

Fördelar:
- Snygga fransar som håller hela dagen.
- Unik borste som gör det möjligt att fånga upp varje frans.
- Snygg förpackning.

Nackdelar:
- Priset. I Sephoras butik fick jag betala cirka 210 kronor för en förpackning.

- Kan vara svårt att tvätta av.
- Svår att få tag på i Sverige


Jag kan verkligen rekommendera alla att försöka sig på Benefit They're Real, trots det höga priset är det en produkt jag vill köpa igen. Den gör allt den säger att den ska göra med råge och jag har aldrig spenderat så lite tid på att få ett såpass bra resultat.

1 kommentar: