torsdag 29 augusti 2013

Tips: Sovsäck från Giz.se

Eftersom jag är en naturelev så betyder det att vandringsutflykter och campingar alltid ligger nära till hands - och vad brukar man sova på när man ligger i ett tält? Jo, en sovsäck.
Ibland kan det också bli så att man ska övernatta hos en kompis och inte har utrymme nog att lasta en madrass på cykeln, vilket är ännu ett ypperligt tillfälle för att ha med sig just en sovsäck.

Och idag fick jag hem min sprillans nya sovsäck från Giz.se som endast kostar 160 kronor!

Giz är en webbutik som innehåller många väldigt praktiska produkter: till exempel finns det många fina och prisvärda produkter inom kategorierna grill, vandring och fiske m.m.


Det allra första jag kom att tänka på var att förpackningen var så liten och smidig att den går att ha med sig överallt. Sovsäcken var också väldigt lätt och väger endast ett kilo! Den är stor nog att rymma en människa som är 195 centimeter lång och materialet är polyester.

Vad som får sovsäcken att sticka ut lite extra för mig, förutom dess praktiska funktioner, är den dekorativa sömmen på framsidan som slingrar sig från topp till tå likt en orm. Mycket tjusigt! I ärlighetens namn tycker jag att många sovsäckar ser väldigt tråkiga ut och därför blir jag så glad av att se den här godbiten som sammankopplar design och funktion!
Det ska gå finemang att ligga i sovsäcken och hålla värmen då det är minst fem grader varmt ute och den passar då alldeles utmärkt att använda under senvåren, sommaren och nu tidigt på hösten.

Jag och mitt kompisgäng funderar på att åka till Sälen nästa helg och fjällvandra och då kommer jag att använda den här sovsäcken! Gå in på Giz.se ni också och fynda!

Just nu funderar jag på att köpa ett pimpelspö och ett par dragsatser till min fiskeintresserade lillebror som fyller år om ett tag - givetvis också från Giz. Men shhh, berätta det inte för honom!

Klicka här för att komma till Giz.se

Klicka här för att komma direkt till sovsäcken4 kommentarer:

 1. sv:men vad gullig du är! tack fina :)

  SvaraRadera
 2. http://www.youtube.com/watch?v=6bDEY4F_RMc it's funny video about sleep bag...
  i like your post)

  SvaraRadera
 3. Sv: åh vad kul att du gillade halsbandet så mycket :D Tack så mycket! :)

  SvaraRadera