tisdag 6 augusti 2013

Recension: Neutrogena visibly clear facial wash

Neutrogena Visibly Clear Facial Wash är en produkt jag har haft i mina ägor ett bra tag. Jag har använt den dagligen i över två veckor och här kommer ett litet sammandrag av min upplevelse.

Neutrogena utlovar i denna produkt att finnar förebyggs, pormaskar minskar och huden återfuktas. Man ska kunna se resultat med blotta ögat. Produkten köpte jag på H&M för 69 kronor - annars finns den också tillgänglig online på lyko och i andra affärer där priset är satt ungefär likadant.

Personligen har jag inte sett några resultat överhuvudtaget. Visst, Neutrogena Visibly Clear Facial Wash luktar fräscht av pink grapefrukt, men någon förändring i huden finns inte att skåda. Antalet finnar har inte minskat och det har heller inte pormaskarna.

I det stora hela har den här produkten inte fungerat för mig och jag skulle inte köpa den igen.

2 kommentarer:

  1. Sv: Ja det tycker jag du ska göra smakat en bit och det var underbart gott :)

    Jag har den men den i cream wash och jag tror att den funkar men man kan inte se resultat efter 2 veckors prövningar en ny produkts resultat ser man först efter 1 månad :)

    SvaraRadera
  2. hej såg att du har kommenterat på min blogg och det stämmer faktiskt att vi har liknande bloggar :) Din var riktigt fin faktiskt :)

    SvaraRadera